Emma Hiltunen

Den bästa stunden i hela mitt liv..
Den bästa stunden i hela mitt liv var när jag fick Ester i min famn. Kärleken till det lilla barnet som bott i min kropp så länge, fick jag äntligen krama om - på utsidan. När jag hade krystat ut henne och fick se henne, skrek jag "Hon är helt perfekt!". Lyckoruset tog bort all smärta i stunden. Ingenting gjorde ont, allt jag kände var hennes tyngd på mitt bröst. Så lätt och så rätt. 
Jag ska ge henne allt jag har. Oron jag trodde jag skulle känna, blåste iväg samma sekund hon anlände. Allt var bara så självklart och det var ingen fara. Allting var precis som det skulle vara. Nu är hon mitt allt och lite till. Kärleken växer varje dag, det är som magi.. 
Vi lär känna varandra mer och mer.. och när hon ler mot mig smälter jag varje gång. 
Hon har dom vackraste ögonen jag sett, stora blå som glittrar. Älskade lilla Ester, du är som en dröm, hela du. Tänk att jag ska få vara din Mamma. Livet har såklart fått en helt ny mening. 
Allt är upp och ner på ett bra sätt. Här och nu - med dig & Jakob är det bästa som finns. 
Vår tid är nu. Att jag kunde älska människor, det visste jag - men kärleken till Ester är på en helt ny nivå. Det går inte att beskriva, men vackert och självklart är det. Jag är så tacksam för det.
Jag är så otroligt stolt över mig själv. Styrkan jag hade sista dagarna med henne i magen och dagen jag födde henne är obeskrivlig. Det gick, och det gick bra - till slut. Tänk att jag har skapat ett liv, i min kropp.. Det går inte att greppa riktigt.. Nu är hon HÄR och det är helt underbart. I min famn ska hon alltid vara trygg. Jag ska lära henne allt jag kan!
(null)