Emma Hiltunen

Sing with Mamsen now
Anna Hiltunen - min Mams! Här kommer ett inlägg om hennes Sing with me now-böcker!
(Jag har designat omslaget)
Här är hon. Jag har alltid varit in love i hennes energi. Hon är en sån människa vars ögon alltid lyser av kärlek och positivt ljus. En människa man mer än gärna omger sig med. Jag har turen att ha henne som Mamma.
Hela min uppväxt arbetade hon som musiklärare på gymnasiet. Varje dag älskade hon sitt jobb med sina ungdomar. Varje dag ville hon hjälpa, lära & inspirera allihop. För några år sedan lades musikprogrammet ner, hon fick ett kulturpris som ett fint "Tack & hej!" och där började ett nytt kapitel i hennes liv. Jobben växer inte på träd.
Alla som arbetat med henne vet vilken kompent kvinna det här är, HON växer inte heller på träd. Hon har hoppat på jobb som funnits, kämpat och försökt ta sig framåt och under tiden skapades SING WITH ME NOW-böckerna.
Dessa böcker finns nu utspridda i hela Sverige och jag är SÅ himla stolt. Ibland är förändringar bra då man måste testa sina vingar - och se, tack vare det så har även dessa böcker fått vingar! 
Ni som fått uppleva och ta del av innehållet - vet att detta är något alldeles speciellt! 
Positiva vibbar är bara förnamnet. Till alla som arbetar med musik i Sverige (kanske även utanför) har nu fått arbetsmaterial som ekar positivitet, hopp, styrka och kärlek.
Jag är säker på att detta bara är början på ännu ett kapitel i Mamsens liv. Jag är så stolt över att hon vågat satsa på detta. Jag tror verkligen på materialet - jag ser fram emot att följa detta magiska äventyr.
Böckerna kostar 300kr/st och om ni vill köpa en eller två, har några frågor om innehållet - kan ni gå in HÄR!
 
PUSS & KRAM
/EMMA
#1 - Eleonora Adriana ♥

Så härligt! :)