Emma Hiltunen

Med gråten i halsen
En text till mig själv:
Emma. Jag vet att du har kämpat länge. Du har varit jätteduktig. Du har verkligen tagit ansvar och gjort allt i din makt för att kunna klara av allt. Men du har pressat dig för mycket - Jag vet varför, men det är inte värt det - Nu får du sluta med det. Du tjatar om att det är coolt att vila - för att slippa stress. Nu ska du även göra dig fri från press. Jag vet hur viktigt det är för dig att känna dig fri - i alla situationer. Snälla - försök att känna dig fri nu med.
Det är OK att vara ledsen - men du kan faktist ta dig ur det här också. Jag vet att det är tufft och att det är mycket att sortera för dig även känslomässigt - men det kommer en dag, då du känner dig BRA igen. Jag lovar.
Du har så mycket att ge - försök ge lite av det till dig själv också. Din energi är ljus och vacker när du känner dig fri - Så snälla, gör oss en tjänst och släpp kontrollen.. Du behöver inte lösa alla problem idag - bara rädda dig själv genom att lita på att allt blir bra. Deal? 

Ja. Tack!

ps. Det är OK att "ha gråten i halsen" - alla känslor är OK att känna. Glöm inte det.

PUSS & KRAM
#1 - lars

Så vackert beskrivet om känslor. Jag saknar ibland ord för mina känslor. Rädsla hos mig

#2 - Hanna Louise

Känner så mycket igen mig i det du skriver. Ska också försöka ta till mig av dina kloka ord!
Ta hand om dig Emma! 💕🌺

Svar: Sötis! Var rädd om dig! KRAM <3
Emma Hiltunen

#3 - lars

Emma så härligt att se dig på förstasidan av blogg.se. Du tillhör mina favoriter på bloggen i att uttrycka dig och sätta ord så det berör mig.. jag hade en kommentar när du hade inlägget ute sist, men den är så bra att. Alla känslor är OK att känna, men jag har så jäkla svårt ofta att visa andra vilka känslor jag egentligen har, Skämtar då bort känslorna istället, men det är inte så bra egentligen men men... jag får väl öva. Tack ska du ha

Svar: Vad roligt att höra, blir så glad! Tack Lars! Det är jättebra att du är medveten om att du brukar "skämta bort" dina känslor - så du kan göra något åt det. Det är som du skriver, bara att börja öva - tills det blir en vana och tillslut känns det OK att känna alla känslor 100% - Hejar på dig! Var rädd om dig! kram!!
Emma Hiltunen

#4 - Linnéa

Vackra kvinna! :)

Svar: Tack :) Önskar dig en BRA söndag :)
Emma Hiltunen