Emma Hiltunen

Tid för återhämtning
Att ta sig tid för återhämtning handlar om eget ansvar. Det är exakt det jag ska göra nu. Jag vet hur jag kan känna om jag gör allt i min egen takt och om jag pausar innan jag stupar. Jag har varit och är fortfarande utmattad - därav den långsamma processen..
Livet går upp och ner. Det är så viktigt att vi respekterar varandra.
Alla lever sitt liv. Ingen vet vad den andra går igenom, det enda vi kan göra är att vara så snälla vi kan mot varandra, men mest mot oss själva - då orkar vi mer. Jag vet att jag snart kommer orka vara den bästa versionen av mig själv igen - men tills dess står det återhämtning på schemat mellan work & aktiviteter.
Det är OK att inte vara den bästa vännen, bästa sambon, bästa dottern, bästa systern, bästa kollegan varje dag genom livet. Det går lätt när livet går UPP, men när det går ner - måste vi sänka kraven på oss själva.
Återhämtning - för att komma upp igen är prio för mig. Acceptans för viloläge med långsammare tempo är ett måste om jag ska bli bra igen. Att vara sin egen bästa vän är inte lätt - men snart litar jag på mig själv igen.
 Jag ska vara snäll mot mig själv -  från och med nu. Hoppas att ni också är det mot er själva.

Nu: Dags för morgonyoga & meditation! 
Önskar er en solig måndag!
PUSS & KRAM
/EMMA
#1 - lars

tack för dina kloka ord Emma

Svar: Skickar en kram!
Emma Hiltunen