Emma Hiltunen

Favoritörhängen & pyjamasparty
 Jag måste visa er mina favvo-örhängen - som jag använder stup i kvarten nu för tiden. Jag är SÅ kräsen, men när jag väl hittar något jag tycker om då snackar vi kärlek vid första ögonkastet.
Dessa är perfekta när jag vill liva upp en grå onsdag och såklart även när jag ska på fest. Jag har även haft dessa på ett bröllop. Sålänge det är emmigt, vet jag att jag kommer använda det i ur och skur.
 Dessa är mitt senaste inköp. Jag är helt IN LOVE i dessa.. Stilrena men ändå chica och eleganta på samma gång.
Här ser man lite av min dagens också. Jag har haft pyjamasparty nästan hela dagen här hemma. Ställde in alla planer (stolt) - Återhämtning prioriteras, som ni vet. MEN efter att ha samlat kraft trippade jag ut på stan för frisk luft, för att möta upp min vän Simon. Han var i närheten (HURRA) och självklart tackar jag inte nej till en fika med honom. Det var ett sånt där mysigt höstväder ute - eftermiddagssolen var så vacker idag.. och kaffet på Étoile var lika gott som vanligt!
Jag mår mycket bättre ikväll, så nu ska to-do-listan kryssas av innan jag somnar. Jag ÄLSKAR att jag mår bra just NU - det trodde jag inte att jag skulle göra när jag vaknade idag. Klockan är inte så mycket - därför känner jag att det är helt OK att "ta igen" missad arbetstid nu på kvällen. Det blir vad man gör det till. Ellerhur?

Var rädda om er!
PUSS & KRAM
/EMMA