Emma Hiltunen

Hem ljuva hem
HUR snyggt är inte det här bordet från Ellos? Jag fick syn på det direkt när det kom in på hemsidan och har inte lyckats glömma det sedan dess. Vanja har köpt hem ett och jag är så avundsjuk. SKA JAG SLÅ TILL?
 Letar efter en matta till köket, att ha under matbordet - vill att den ska smällta in och knappt synas. Även den här är från Ellos. Får se om det blir den. Ljusstaken är från Indiska och är verkligen emmig.. Jag ÄLSKAR blad och ljus. Haha. Måste ha den. Hade varit SÅ fin i vardagsrummet. 
 
Det här porslinet från Indiska är en storfavorit. Fick påfyllt lager när jag fyllde år. HURRA. I love it. Har det i massor olika former (fler än det på bilden). Går att diska i diskmaskinen och finns i massor fler färger. Jag valde att ha bara grått. Mina stolsdynor i köket är också gråa, så det matchar perfa. 
 Eftersom jag ÄLSKAR mina växter här hemma, så har jag bestämt att deras "hus" ska vara fina.
Kruka 1, 2 och 3 fick jag av M&M i födelsedagspresent (TACK) och 4 & 5 ska köpas in. Bilder kommer här på bloggen en dag när det inte är dimma.. (hoppas solen tittar fram snart, hade varit trevligt)

Här är mycket som ska göras om här hemma under 2017. Planen är att köpa ny soffa, nya möbler till köket, lampor och även fixa vårt tredje rum, där har vi klädförvaring och arbetsrum. Det blir vad vi gör det till. 
Ser fram emot dessa projekt. Självklart kommer ni få hänga med i processen..
Nu ska jag dricka upp morgonkaffet och fånga dagen. Lördagsjobb väntar!

PUSS & KRAM /EMMA
 
#1 - Marre

Var är krukorna ifrån? 1, 4& 5 plz!!! <3

Svar: 1 är från Plantagen och 4 & 5 är från Ellos :)
Emma Hiltunen