Emma Hiltunen

Fredagsläsning
 
"Don't call it a dream. Call it a plan."

Jag må ha stora drömmar, men jag har större planer.
Jag älskar att tänka stort, fånga upp detaljer, känna inspiration - låta processen vara som en svårläst lång bok.
Sålänge jag vet att jag växer på vägen och att jag utvecklas, kan nästa steg bara bli bättre.
Bättre betyder inte att det blir lättare. Bättre betyder att jag fortsätter framåt, att jag går i rätt riktning.

Jag vill inte se något slutmål. Jag vill hellre pausa på vägen för att reflektera och ta lärdom av mina misstag, för att sedan fortsätta resan. Jag är alltid nyfiken på vart jag hamnar, intresserar mig mest för möten med människor, världen är för stor mig - det lilla rummet är jag alltid nyfiken på. Där finns så mycket att hämta där när jag stannar upp.

Jag måste ha tid för att tänka på allt som finns utanför alla färdiga boxar, det är så jag känner mig fri och levande. Jag vill aldrig vara i något som står stilla för mig, jag vill alltid utmana mig själv och mina rädslor. 

Det är viktigt för mitt välmående att påminna mig själv om dessa tankar - eftersom det är rätt lätt att fastna i något som står stilla. Rätt som det är så är jag uppslukad av något som inte är viktigt för mig eller som är någon annans. 
Då blir processen inte som en svårläst lång bok, den blir istället helt omöjlig att läsa vidare i.

Jag vet att jag är en känslomänniska och att jag alltid kommer leva på min kreativitet.
Hur jag än vänder och vriver på mig själv kommer jag alltid vara känslig. Jag kommer alltid använda min kreativitet som mitt vapen och som min livlina, den kommer rädda mig och den kommer lyfta mig genom livet på gott och ont. Det är viktigt för mig att ha tid och ork till skapande genom hela livet. Det är något jag kommer prioritera.

Vi är alla olika och det är viktigt att våga lyssna på vad som är viktigt för oss själva.
Jag vill skapa för mitt välmående och för min livskvalitet, inte för mitt ego.
Jag vill utvecklas för min inre styrka och för min livskvalitet, inte för mitt ego.
Jag vill leva för att skapa en positiv miljö runt omkring mig och människorna jag älskar, inte för mitt ego.

Alla är olika. Jag vill skriva till er att jag önskar att ni lyssnar på er själva och tar reda på vad som får just er att må bra, inte att försöka hitta det i någon annans liv - försök att blunda för avundsjuka och orättvisor när du letar efter dina uppdrag. Ditt liv har så många möjligheter och det är bara du som kan ta besluten för dig själv. 
Låt ingen annan göra det - och går det inte att förklara valen för någon annan, låt det vara - det är inte det viktiga.
Det viktiga är att du mår bra, att du lever ditt liv, att du vågar ta beslut så att du landar i något som ger dig energi.

Jag skulle egentligen måla. Men kände att jag var tvungen att skriva något. Att få ut tankar svart på vitt är alltid guldvärt för mig, då det ofta bara snurrar runt i skallen. 

Nu ska jag fortsätta min lugna & tysta fredag! PUSS & KRAM /EMMA
#1 - Matilda

Älskar din blogg Emma! Att läsa den ger MIG inspiration, kreativitet, lugn, glädje, balans och harmoni! Brukar gå in och läsa dina inlägg när jag känner att jag behöver lite energi och motivation. Ha en fortsatt grym onsdag/lillelördag och tack för allt du ger :) Kram!

Svar: TACK för din kommentar, JAG fick massor energi nu tack vare dig<3Önskar dig en uuuuunderbar helg! KRAM!!
Emma Hiltunen