Emma Hiltunen

Äntligen fredagsvila
Slutar tidigt på fredagar. Så himla skönt. Nu ska jag inte röra en fena mer idag.
Behöver fredagsvilan, har längtat SÅ mycket.

Jag köpte gröna ljus igår. Älskar verkligen färgglada ljus. Visst är mina Festivo ljusstakar fina? Jag har fått dessa av Farmor. Tack tack tack!
"a true love story never ends..." Älskar den där kudden. 
 Fler färgglada ljus. Anledningen till varför jag har ljusrosa ljusblått i vardagsrummet är för att kakelugnen har dessa färger. Kan liksom inte låta bli att fånga upp färgerna på den. Jag ska köpa vita blommor och fylla vaserna med i helgen. Fick massor blommor när jag fyllde år för 10 dagar sedan, men nu har dom sista vissnat..
TAA-DAA! Jag har fått en cello av Jakob. Hur fin?! Den får ligga sådär och se fin ut tills jag har notställ och celloställ här hemma. Ser fram emot att läsa noter och spela igen! (Hoppas grannarna har tålamod och öronproppar)
Det är underbart att få bara vara här hemma och andas. Njuter. 
Hoppas att er fredag är LOVELY och att ni mår bra! Var rädda om er och glöm inte att det är coolt att vila!

PUSS & KRAM /EMMA
#1 - Anonym

Jättefint! Tror jag ska ge mig ut och köpa några ljus med färg också, det piggar verkligen upp. Önskar dig en trevlig helg.

Svar: TACK :) Ja, gör det! Jag brukar köpa på Åhlens eller TGR. Åhlens ljus är bäst. OM du är från Helsingborg - så är ljusen från Staken och Veken ÄNNU bättre. Trevlig helg till dig också :)
Emma Hiltunen

#2 - Evelina Östlund

Lycka till med spelandet

Svar: Tack :)
Emma Hiltunen