Emma Hiltunen

ÖGONBLICK
 God morgon kära ni! 
Jag tänkte på en sak.. Det här med att njuta av nuet kan vara jobbigt ibland, då det inte alltid känns OK att stanna upp i just det där nuet. Då har jag ett annat tips: 
Ta dig tid och skapa ett ögonblick istället - som du kan njuta av.

Ett ögonblick fyllt med något du tycker om - och fokusera på det. Tänd ett ljus. Lukta på en blomma. Lyssna på en bra låt och njut av den istället osv. Istället för att tex negativa tankar tar upp din tid.
DET BLIR VAD VI GÖR DET TILL.
 För mig räcker det om jag inte tar hand om mig själv i 1 dag - för att komma ur fas. Då tar min mentala trötthet över på en sekund och sen är jag körd. DÅ har jag själv svårt att vara i nuet för att det är så rörigt, stort och svårt att greppa. DÅ brukar jag ladda för att själv skapa ett ögonblick som känns BRA. För att få lite energi tillbaka.
Just nu sitter jag i ett fint ögonblick. Morgonsolen skiner utanför, jag har tänt ljus i kakelugnen, det doftar kaffe, Linnea Henriksson sjunger tyst i bakgrunden. Jag hör till och med en fågel kvittra. HUR VACKERT?!
 Jag samlar tankarna.
Egentid är guldvärt för mig. Idag behöver jag bli tillfreds med det långsamma tempot som pågått inom mig dom senaste dagarna. Jag vet, förstår och accepterar det pånytt - om och om igen..
Idag mår jag bättre än igår - och det känns skönt. 

Nu ska jag göra gröt & göra mig i ordning - Den här dagen kommer bli BRA!
PUSS & KRAM
/EMMA

ps. Bilderna är inte från idag. Fick frågor på instagram om var min kimono är ifrån.
Den är från na-kd - MEN jag har köpt den på Sellpy.