Emma Hiltunen

Trender jag hissar
För er som inte hunnit spana in vad som gäller på skofronten i vår/sommar - kan jag berätta att det är slip in-sandaler som gäller bl.a. UNDERBART! Dessa gula är från Zara. Älskar att den här färgen tar stor plats i vår!
 
Dessa broderade blommönster i olika former - fortsätter också att grönska på plagg & accessoarer.
LOVE IT. Den här coola är också från Zara.
 En till kul trend som jag tycker om är att det har börjat säljas FLER ryggsäckar i olika material och modeller. Det är såååå bekvämt. JAG tycker att man skulle se både chic och chill ut med den här rackaren på ryggen. Den är också från Zara. Älskar att den här är hallonfärgad.
Detta är verkligen ett tips (ni kanske redan har koll på läget) MEN de flesta modekedjor har senaste tiden börjat sälja SNYGGA, coola, BRA, fina och bekväma regnjackor. HUR nice?! Vem vill inte stå i regnet iklädd den här?!
Också från Zara.
När vi ändå hamnade på vattentema - så måste jag påminna er om att baddräkten är superduper inne igen. Det är sjukt snyggt ha på sig efter playan också, och bara slänga på sig en kjol eller vid byxa till. (från zara)
Nästa trend som jag hissar är: VOLANGÄRMEN. Jag har sett den både på blusar, tshirts & här en klänning. Jag själv har köpt ett gäng olika toppar från Gina - svinsnyggt till svarta eller blå jeans, eller nedstoppat i kjol. OHLALA!
Volanger i olika former hittas även på kjolar och brallor. (från zara)
Något som verkligen gäller nu är KJOLAR. Gärna en plisserad (som den här från zara) eller en i denim. ELLER med volanger, broderier eller bara i en utstickande färg. Allt som jag nämnt i det här inlägget. haha! Jag själv har köpt en liknande som den på bilden, fast i ljusgrå. SÅ snyggt att styla med både en nedstoppat tshirt och en slip in-sandal nertill, eller klä upp med något lyxigare & en hög sko till.
 
En sak är säker: I LOVE VÅRENS TRENDER. 
Hissar ni också mina utvalda, eller vad tycker ni?

PUSS & KRAM /EMMA
 
#1 - Fanny Lindberg

Lööööv the dress! så snygg :D Är totalt kär i trenden med baddräkter också!! Har hittat mina favoriter hos Hunkemöller https://www.hunkemoller.se/se_sv/badklader/baddrakter.html av alla ställen haha men de håller faktiskt kvaliteten som de lovar!

Svar: Ellerhur, klännigen är så söt!! Ohlala, tack för tipset! Har inte alls tänkt på att de säljer badkläder!
Kan tänka mig att kvallen är BRA ja! KRAAAAAM
Emma Hiltunen