Emma Hiltunen

Nybakat bröd
Jag har helg i början av veckan på mitt nya schema. Love it. Sånt här händer då: Emma bakar!
Jag bakar sällan pga att jag har en del svårigheter med att följa recept. Haha.
Men dessa var lätta att baka. HURRA! Onyttiga och riktigt goda..
 Recept till 6 st bullar: 

5 dl  Vetemjöl (Jag använde Lailas Glutenfria)
1 msk Bakpulver
1/4 msk Salt
2 msk sirap
2 1/2 dl Vatten (OBS, när jag formade bullarna, använde jag mer vatten)
Blanda och släng in i en ugn som är 200 grader i 15 min - KLART! 
 Dessa fina blommorna fick jag av Pappsen igår. En favvisblomma - som håller länge. 

Gissa vad jag ska äta nu? 
Vi hörs, PUSS & KRAM
/EMMA
#1 - Esmeralda

Nu blev jag sugen på att baka bröd!! Ska nog testa detta recept